1/8

revery

 2017

Revery, a Portland creative content studio, was outgrowing their previous office's capacity as well as their founder's namesake brand 'Priestley.' The rapidly expanding and rebranded production and strategy company wanted a new headquarters that better reflected their more ambitious vision for greater collaboration and multimedia storytelling. In order to realize this, the new office was designed to offer a variety of flexible spaces that could be used for everyday work, larger productions, and special events. A new conference room was built as a centerpiece, a high contrast and clear-glass cube that floats in the older, loftier industrial space. Two large tables, one for the conference room and another as a mobile working surface, were designed and fabricated specifically to be functional and adaptable artworks. Additionally, the new office's editing room, kitchen, and back-of-house area included custom-built elements that were carefully crafted to the company's elastic conventions and daily needs. 

© 2018 wright architecture, inc.

503.206.8380

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Pinterest
  • architizer
  • Houzz